بررسی چالش های سگ پامرانین

مقدمه

سگ نژاد پامرانین از آن دسته سگ های آپارتمانی و فانتزی است که می تواند حیوان خانگی ایده آلی برای هر کسی به شمار رود. این سگ، قدی حدود 20 تا 24 سانتی متر و وزنی معادل 1.5 تا 3 کیلوگرم دارد. بسیاری از افراد تصور می کنند نگهداری از یک حیوان خانگی کار راحتی است. با این حال، نحوه نگهداری سگ نژاد پامرانین، تغذیه، مراقبت های بهداشتی، واکسیناسیون، فراهم کردن اسباب سرگرمی و بازی و به وجود آوردن شرایطی ایده آل برای زندگی این سگ باهوش و بانمک، می تواند برای بسیاری از افراد چالش برانگیز باشد. در ادامه این مقاله، قصد داریم به بررسی برخی از مهم ترین چالش های سگ پامرانین و ارائه یک سری راهکارها برای این چالش ها بپردازیم.

مهم ترین چالش های سگ پامرانین: قسمت اول

  • شجاع بودن: یکی از چالش های سگ پامرانین، پارس کردن در مواجهه با سگ های بزرگ تر است. به همین دلیل، در مواقعی که او را برای گردش به بیرون از منزل می برید، باید بسیار مراقب باشید که با سگ های دیگر درگیر نشده و آسیب نبیند.
  • اجتماعی و برونگرا بودن: از دیگر چالش های سگ پامرانین، این است که اجتماعی و برونگراست و زیاد با تنهایی میانه ای ندارد. پس بهتر است او را برای مدت طولانی در منزل تنها نگذارید. اگر سگ نژاد پامرانین مدت زیادی را به تنهایی در منزل بماند، رفتارهای نابهنجاری مثل پارس یا ناله کردن، جویدن، صدمه زدن به وسایل منزل یا پرخاشگری از خود بروز می دهد. اضطراب جدایی، مشکل دیگری است که ممکن است در صورت تنها ماندن این سگ در خانه، برای او پیش بیاید.
  • ریزش موی زیاد: سگ نژاد پامرانین از موهای پرپشت و ضخیمی برخوردار است که در قسمت های مختلف منزل پخش می شوند. البته این مسئله با رسیدگی به وضعیت بهداشتی او، تغذیه مناسب برای جلوگیری از ریزش موی شدید و شانه کردن مداوم موها، رفع خواهد شد.
  • حساسیت به گرم بودن هوا: وجود دو لایه موی ضخیم، باعث شده است سگ پامرانین میانه خوبی با آب و هوای گرم نداشته باشد. به طوری که با قرار گرفتن در معرض آب و هوای گرم، ممکن است دچار گرمازدگی شود. در کل این سگ ها سازگاری بهتری با آب و هوای سرد دارد. اگر پامرانین را در فصول گرم برای پیاده روی به بیرون از خانه می برید، باید مراقب او باشید.
  • مراقبت های بهداشتی و درمانی: وضعیت بهداشت دهان، دندان، پوست و موی سگ نژاد پامرانین باید به طور روزانه مورد رسیدگی قرار گیرد تا از بروز هرگونه بیماری در این حیوان جلوگیری شود.

بررسی چالش های سگ پامرانین

مهم ترین چالش های سگ پامرانین: قسمت دوم

  • بازی و سرگرمی: درست است که سگ نژاد پامرانین را می توان در آپارتمان هم نگهداری کرد. با این حال، باید زمانی را در طول روز به سرگرم کردن او اختصاص دهید تا انرژی خود را تخلیه کند. اگر به اندازه کافی برای تربیت کردن و سرگرم کردن سگ پامرانین وقت نگذارید، این انرژی را با پارس کردن و بازیگوشی و شیطنت های خود تخلیه خواهد کرد.
  • نداشتن رابطه خوب با کودکان: یکی دیگر از چالش های سگ پامرانین که بهتر است بدانید، این است که این سگ رابطه چندان خوبی با کودکان نداشته و زیاد دوست ندارد با آنها در یک محل زندگی کند. به طور کلی، در صورتی که دارای کودک هستید، شاید بهتر باشد سگ نژاد پامرانین را به عنوان حیوان خانگی خود انتخاب نکنید. دلیل دیگر این مسئله را می توان ظرافت بدنی و جثه کوچک این سگ در نظر گرفت. همین مسئله باعث می شود کودکان، ناخواسته و به دلیل آموزش ندیدن در مورد نحوه رفتار درست با این سگ، به او آسیب بزنند. پس اگر دارای فرزند هستید، بهتر است سگ نژاد پامرانین را با او تنها نگذارید تا به او آسیبی نزند.
  • نداشتن رابطه خوب با غریبه ها: سگ نژاد پامرانین با افرادی که نمی شناسد و غریبه ها رفتار خوب و دوستانه ای ندارد. این ویژگی با اینکه او را به نگهبانی شجاع و حامی تبدیل می کند، در مقابل مهمانان و دوستان شما ممکن است مشکل ایجاد کند. البته این مسئله هم با تربیت درست سگ نژاد پامرانین و اجتماعی کردن او از دوران تولگی، قابل رفع شدن است.
  • استعداد چاقی: سگ پامرانین از نژاد هایی است که استعداد چاقی و اضافه وزن دارند. پس باید میزان کالری دریافتی او را پس از مشورت با دامپزشک مشخص کنید.

بررسی چالش های سگ پامرانین

مهم ترین چالش های سگ پامرانین: قسمت سوم

  • نامناسب برای افراد بی تجربه: حساس بودن، استقلال زیاد و قاطعیت سگ نژاد پامرانین، باعث شده است این سگ برای افرادی که تجربه نگهداری از سگ را ندارند، گزینه مناسبی نباشد.
  • تغذیه نژاد پامرانین: هرچه سن سگ نژاد پامرانین کمتر باشد، به مقدار غذای بیشتری در طول روز نیاز خواهد داشت. توله های کمتر از 6 ماه، در طول روز به سه وعده غذا و سگ های بزرگ تر از 6 ماه، به دو وعده غذا در طول روز نیاز دارند. از غذای با کیفیت و اصل برای تغذیه نژاد پامرانین استفاده کنید.
  • واکسیناسیون: یکی از مهم ترین چالش های سگ پامرانین، واکسینه شدن این سگ است. تا وقتی سگ به طور کامل واکسینه نشده، بهتر است او را به بیرون از منزل نبرید. خطر ابتلا به بیماری های مختلفی از قبلی پاروا، دیستمپر، هپاتیت و ویروس های مختلف تا قبل از واکسیناسیون کامل وجود دارد.
  • هوش فوق العاده: بهتر است به صورت روزانه یک سری فعالیت های ذهنی را برای سگ نژاد پامرانین در نظر بگیرید.

اینستاگرام ما 

مطالب مرتبط

معرفی نژاد پامرانین

معرفی انواع نژاد پامرانین

بررسی شرایط نگهداری سگ پامرانین

نکات تغذیه سگ نژاد پامرانین

بررسی نحوه تربیت سگ پامرانین

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *